Om de juist maat te kiezen raden wij je aan om onze maatschema’s bij de artikelen goed door te nemen. We laten daarin de maten per model zien, dit zijn dus geen lichaamsmaten. Het advies is om een kledingstuk wat je goed past, op te meten, en daarmee onze maten te vergelijken. De algemene richtlijnen zijn als volgt:

PER_PANTS

Onze broeken zijn verkrijgbaar in 4 maten met een maximale binnenbeenlengte van 90 cm*. Deze kan korter en omgezoomd worden naar wens. De confectie broeken zijn daarnaast ook in de breedte aan te passen.

Bijvoorbeeld: Heb je confectie maat 40, dan heb je waarschijnlijk een M nodig, die je iets kleiner maakt in taille en/of heup. Maar misschien heb je smalle heupen, dan zou een maat S(38) kunnen voldoen, waarbij je taille breder maakt. 

Het kost misschien iets meer moeite dan een normale confectie broek, maar dan heb je ook een broek perfect op maat. Dat is nu het grote voordeel van onze broeken! Kijk goed naar de maten in het maatschema bij het juiste artikel.

*mits anders staat aangegeven bij het model.

PER_TOPS

Op die mooie broek wil je natuurlijk ook een mooie top! Aangezien onze tops een ruime pasvorm hebben zijn deze verkrijgbaar in 3 maten. De tops zijn wat langer in de lengte en hebben langere mouwen. Ideaal voor mensen met een lang bovenlichaam maar ook perfect als je je top liever wat langer wilt dragen. Deze lengtes zijn, indien gewenst, eenvoudig korter te maken.

KLIK OP JE FAVORIETE MODEL VOOR DE JUISTE MATEN: