Verzenden en retourneren

Verzendingen binnen Nederland zijn gratis. Wij verzenden (nog) niet naar andere landen. Retourneren is voor eigen kosten.

VERZENDEN Nadat je bestelling bij ons binnen is gekomen en betaald gaan we aan de slag. We proberen binnen 1-4 werkdagen je bestelling zo duurzaam mogelijk te verzenden. Je ontvangt per e-mail een Track & Trace-code waarmee je de zending kunt volgen.

RETOURNEREN Wij hopen natuurlijk dat je helemaal blij bent met je aankoop, maar zo niet dan willen we graag iemand anders blij maken. Retourneren is dan mogelijk, het is alleen niet heel duurzaam om pakketjes heen-en-weer te sturen. Twijfel je over je maat of wil je persoonlijk advies of heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar contact@peratelier.com. Wij nemen dat zsm contact met je op.

Je kan je bestelling tot 30 dagen retourneren. Indien er meer dan 30 dagen zijn verlopen sinds je aankoop, kunnen we je helaas niet meer terugbetalen. Alleen ongebruikte en onaangepaste artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, incl. alle originele aangehechte labels en kaartjes, komen in aanmerking voor een retour. Draag zorg voor een goede nette retour. Het is niet mogelijk om artikelen van online bestellingen te ruilen. Wij adviseren je om voor een andere maat of artikel een nieuwe bestelling te plaatsen. 

Afhankelijk van waar je woont, kan het een paar dagen duren voordat de retourzending in ons magazijn in Nederland is. Bewaar het Track & Trace nummer van je pakket totdat het veilig in ons magazijn is aangekomen. Zonder een Track & Trace kunnen we geen onderzoek starten en kunnen we je verloren retour dus niet terugbetalen. Zodra wij je retour hebben ontvangen, bevestigen we dit aan jou en wordt je terugbetaling binnen 5 werkdagen in orde gemaakt.